onsdag 17 december 2008

Katt pepparkaka


Experimenterade lite idag och gjorde kattpepparkakor. Helt okej. Måste hitta färdiga former någonstans. Det vore jättekul.

God Jul alla katter

Dags att klä julgranen..



Nu är det dags att hjälpa matte med granen.. mycke saker behövs verkligen och överallt sprider hon ut dem. Tur jag kan hjälpa till att ordna upp det.



Matte hade problem med vilken färg granen skulle ha iår.. Guld eller Silver. Lätt det ska ju vara guld som min vackra guldbruna päls.




Fläckis tyckte den skulle bli silver och svart.. som henne.











Resultatet blev så här.. Rätt snyggt ändå, fast det inte blev guld. Jag får se till att det blir guld nästa år..
Observera de fina rivmärkena på tapeten till höger om stjärnan. Hehe de har jag gjort (stolt Dino), matte var inte så glad men ibland kan man inte hejda sig. Sånt får man ta. Det följer med paketet.
Matte har flyttat vårat klätterträd. Annars skulle det ha stått ivägen för granen. Jag och Fläckis har protesterat lite genom att tugga på glittret med då kom vattensprutan, vad tråkig matte är. Jaja, det är ju bara för en tid så okej då.

lördag 13 december 2008

Julklapps medhjälpare - eller stjälpare

Att försöka slå in julklappar är omöjligt. Nu köper ju jag inte en massa - utan jag gör hemmagjorda julklappar varje år.. men cellofan, snören och annat pyssel är ju hur kul som helst att leka med.. inte är det till för att slå in saker i.. tihi

In i påsen för att se om det finns ngt roligt där..

Dino skulle ta alla presentsnören för mig.. de är ju så underbara att tugga på



När Dino tog snörena bestämde jag mig för att vara lite busig tillbaka.. tihi, klistermärke på huvudet är inte alltid så lätt att bli av med.


Avslutningsvis måste ni få se lite sötnos kort som är tagna på älsklingarna. FLÄCK älskar nya duschdraperiet. MISSION att håra ner det så mycket som möjligt. Men är hos så söt så får hon göra det hur mycket hon vill.
Dino slappar på fönsterbrädan.. Varmt och gott!

Hm, vad är det där för något?


Bäst att tugga på den lite..

Inte

jättegod, men det fungerar

Var är mina kissar?


En dag tyckte jag det kändes väldigt lugnt hemma.. Var är kissekatterna?

Helt puts väck var de.. letade under sängen, soffan, badrummet.. alla favorit platser, garderober.. tillslut hittade jag dem båda två i vinterkläder garderoben som var stängd.

Ooops jag var nog den skyldige. Där inne ligger Fläckis och Dino har lagt sig PÅ henne..

Lite tungt tyckte jag men hon såg ut att njuta. SÖTNOSAR

onsdag 3 december 2008

julpyntning




Idag har vi hjälpt matte att julpynta, eller mest jag (Fläckis), Dino låg mest och retades.. så jag gav honom en omgång.. hehe





jag provar tunneln

mamma tyckte jag var söt när jag är i kryptunneln, men jag testade den ju bara
(inte bästa kvalitén men.. söt)

måndag 1 december 2008

Kryptunneln

Jippi idag köpte mamma (alias matte) en kryptunnel till oss. Eller rättare sagt mig, Fläckis. Såklart är den svart/vit. Dino bara tittade på den, den är säkert för liten för honom också.. Jag tycker tunneln och jag passar riktigt bra ihop.




Matte gjorde ett försök på kryptunnel förut men det gick inte så bra. Visst matchade den Dino men den var inge kul. Vi provade den och nästa dag lämna mamma tillbaka den. Skönt..
Hon lyckades bättre denna gång. Men ni kan i alla fall få se hur den såg ut..

Fina gåvor

I helgen var farmor här och vi fick fina tavlor, eller matte fick det..
Hon är så mallig för dem. Direkt åkte de upp på väggen brevid katträdet. Tja nog duger det väl men jag fattar inte riktigt varför hon gillar dem så mycket, jag menar det går ju inte att leka med dem.. konstigt

tass tass från Fläckis